"Когато гледам звездното небе, то ми се струва малко.
Или аз раста, или вселената се смалява.
Освен ако не са и двете едновременно."
- Салвадор Дали
Курсовете по рисуване за деца са много цветни и разнообразни. Чрез тях се полагат основите на богата култура относно цветовете, тяхното възприятие и  теория; конструкция на различни видове предмети, която в по-късното им художествено развитие лесно се задълбочава и затруднява. Важно нещо, на което се обръща внимание, когато детето е на уроци по рисуване е неговото въображение и начина за изразяване на света чрез рисунка. Чрез рисунката детето може да разкаже всичко най - важно от живота си - неговите страхове, мечти, истории.
Всяко дете има нужда да покаже своя свят, мечти и желания.  Най-добрият начин е чрез рисуване. Детето открива и показва света чрез рисунката. Целта на курса е детето Ви да се научи да изразява себе си. Детското въображение е красиво и без граници, точно заради това на всяко дете ще бъде обърнато индивидуално внимание. Стремя се да не налагам граници и правила, като целта е детето да се научи да бъде самостоятелно и да не се бои от това да покаже индивидуалността и таланта си.

Курсът е едномесечен  и е предназначен за деца над 4 годишна възраст.  Цената е 30 /тридесет/ лева. В нея се включват четири посещения всяко по 90 минути; материалите за работа - кадастрон, бои, четки и други, т.е. не е нужно да закупувате и носите допълнителни материали, всичко е при мен.