ФИЛОСОФИЯ И ИДЕИ

Нека започнем с изчистването на много често срещана заблуда за изобразителното изкуство и дизайна?  Създаването на една рисунка или дизайн е много повече от драскане с молив, оцветяване и финиширане на задачата. За да може да създадем една наистина добра и стойностна работа ние трябва да вложим знания, мисъл, логика и една идея творчество в нея. Именно това прави нашият проект различен и ценен в сравнение с останалите. Много хора смятат, че работата на дизайнера се свежда само до това да реши коя възгавница ще отива повече на дивана ви и дали да имате завеси с пискюли, например. Работата на дизайнера е много повече от това. Дизайнът трябва да служи на хората, да помага, да вдъхновява, освежава, да дава максимален комфорт и функционалност във всяко дело, с което се захващаме.

МАЛКО ПОВЕЧЕ ЗА МЕН

Казвам се Ивана Янкова.
Занимавам се с изкуство и дизайн повече от 10 години.
Основател на школа по изобразително изкуство и дизайн "Изкуството на Ив".
Завършен бакалавър, специалност "Интериорен дизайн" , както и магистър "Пространствен дизайн" към Нов български университет.
В професионалната си биография съм работила като поръчков чертожник, визуализатор, проектант на мебели и в последствие на цялостни интериорни решения, както и често се занимавам с реновиране на стари вещи и прекрояването им в уникални продукти от бита.